Pronađite svjetlost ljubavi prema sebi i u najmračnijim trenucima.

Pročitajte novu knjigu u izdanju Planetopije, autorice Teal Swan – Sjene prije svitanja.

 

 

image001

 

 

 

Iako je Teal Swan odrasla u mirnoj divljini, njezino djetinjstvo nije bilo vedro. Užasi su vrebali iza pobožne fasade okolnih gradova u kojima je Teal svojim neuobičajeno jakim izvanosjetilnim sposobnostima privlačila neprimjerenu pozornost. U vlasti člana lokalnog kulta trinaest je godina trpjela stravično, kontinuirano zlostavljanje – a kad je pobjegla, bila je nemoćna, izgubljena i povrijeđena te nije znala izaći nakraj s time. Postupno je pronašla put od ruba očaja do nagovještaja svjetlosti… Kako je Teal izronila iz tame u potpuno svitanje ljubavi prema sebi, saznajte u novoj knjizi u izdanju Planetopije Sjene prije svitanja!

 

 

 

 

“Za putovanje od mržnje prema sebi do ljubavi prema sebi nisam imala zacrtan plan. Krenula sam iz dubine emocionalnog pakla. Bila sam bez imalo nade. No, izvukla sam se, često na sve četiri, do ovog stanja slobode, radosti i ljubavi u kojemu danas živim. Teal SwanVjerujte mi, isplatilo se.”

“Ljubav prema sebi započinje odlukom da ćete živjeti za svoj u individualnu sreću. Sreća i ljubav nisu konačnevrijednosti. Sreća i ljubav beskonačne su. Postati sretan i voljeti sebe ne znači da umanjujete bilo čiju sreću. Nikoga nećete povrijediti ako svoju sreću postavite za prioritet. Umjesto toga, ta će se sreća prelijevati u vama, a svjetlost vaše sreće izvest će iz tame one koji su živjeli u njoj.”

 

Teal Swan, Sjene prije svitanja