Povodom 10. Tjedna psihologije u Hrvatskoj koji ove godine traje od 20. do 26. veljače tradicionalno se pridružujemo obilježavanju ove manifestacije našom ponudom besplatnih radionica i predavanja.

 

 

sad-lonely-child-1825475

Živimo u svijetu u kojemu nije lako biti drugačiji, a po raznim obilježjima upravo to i jesmo, drugačiji jedni od drugih. Naša djeca su drugačija od nas i ponekad ih teško razumijemo, a drugačija su i od svojih prijatelja, vršnjaka te nekada i to može predstavljati “problem”.

 

Predavanje je osmišljeno kao mini predavanje o raznim teškoćama dječje dobi kao što su usamljenost, sramežljivost, izolacija, loše raspoloženje, agresivnost i slično uz prostor za pitanja roditelja i diskusiju. Naglasak je stavljen na procjenu ponašanja djeteta za koje je ili roditelju ili djetetu potrebna stručna podrška kako bi se lakše nosili s izazovima i nastalim situacijama.

 

Predavanje će se održati u subotu 25.02. od 10 do 11 sati u prostoru Savjetovališta Žiraha, Ribnjak 18, 2. kat, Zagreb. Namijenjeno je svim roditeljima koji žele pomoći i podržati svoje dijete i/ili tinejdžera u njihovom razvoju osobnosti i identiteta, a nisu sigurni kako i treba li im pri tome podrška stručne osobe.

 

Voditeljica je Sunčana Rokvić, magistra psihologije. Više o voditeljici pročitajte ovdje.

 

Pohađanje radionice besplatno je za sve sudionike uz obaveznu prijavu na suncana@ziraha-services.com ili 091/893 8939 najkasnije do srijede 22.02.2017. Požurite s prijavama jer je broj mjesta ograničen. Veselimo se susretu s vama!